Notícies

Cambrils es suma al Marina Day aquest dissabte

El Club Nàutic Cambrils tornarà a participar al Marina Day, que enguany es celebra el proper dissabte  11 de juny.  Organitzat per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), té com a objectiu celebrar el dia dels Ports Esportius. A causa del bon acolliment de la passada edició aquest any s'han unit a la iniciativa multitud de ports de tota la geografia espanyola amb la intenció d'apropar-los al ciutadà.

Marina Day cat

Read more...

Últim dia de Fira Marítima

La 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada ha finalitzat amb un balanç molt positiu per part de l’organització i satisfacció entre els expositors. Es calcula que més de 15 mil persones han passejat per la Fira durant 4 dies i han gaudit de les més de 30 activitats que s’hi ha realitzat, try a més d’interessar-se per les novetats del sector.

5.Fira 2

Read more...

Un diumenge de Fira Marítima molt profitós

El diumenge de la 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada s’ha caracteritzat per la gran afluència de gent i el bon temps. Una jornada en la qual s’ha celebrat el concurs de pesca de Mar-Costa i la regata de RG65. 

6.aigua 6

Read more...

2a jornada de Fira amb molta activitat

La 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada ha tingut un dissabte ben actiu. Els millors productes del sector nàutic, sales activitats nàutiques, link exhibicions, generic tallers infantils, presentacions i fins i tot el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques. La segona jornada de Fira ha donat molt de sí.

10.Simulacre Helicòpter 5

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda