Notícies

El Club celebra una dècada de Fira Marítima de la Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils finalitza la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada després de 4 dies plens d’activitat. L’esdeveniment, clau en el sector nàutic de la zona, ha complert una dècada i ho ha fet amb nota, assolint el seu objectiu, amb una gran afluència de visitants, ha potenciat la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants. A més, el temps ha acompanyat.

Fira M 10 web 4

Read more...

S'inaugura la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada

La 10a Fira Marítima de la Costa Daurada quedava inaugurada oficialment aquesta tarda. Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, n’ha estat l’encarregat. La Fira, que començava ahir, s’allargarà fins diumenge al vespre amb més de 40 estands i expositors i una trentena d’activitats.

FMCD inaug web 2

Read more...

Es presenta la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, organitza la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada. Una edició especial que celebrarà els 10 anys d’un esdeveniment que vol potenciar la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants. De l’11 al 14 de maig es viuran 4 dies de plena activitat nàutica.

Fira Marítima RP 2

Read more...

Navegar té premi: Amarra Gratis!!!!

Ja són 25 els Ports i clubs nàutics que s’han adherit a la campanya NAVEGAR TÉ PREMI: AMARRA GRATIS!!! de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET. Una campanya que vol incentivar la navegació per tota la costa catalana i de manera gratuïta.

navegar té premi

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda