Notícies

El Club recull la seva bandera blava

El Club Nàutic Cambrils va recollir ahir dilluns la seva bandera blava. Va ser en l’acte de lliurament de la Bandera Blava Europea de Ports Esportius per aquest any 2015, que es va celebrar al Port de Platja d’Aro, on 89 platges i 25 ports  van rebre la seva. D’aquesta manera es premia el treball portat a terme pels ports en la protecció del medi ambient i l'entorn natural.

bandera blva

Read more...

Els nostres regatistes obtenen els Reconeixements Esportius pels èxits assolits l’any 2014

Carla i Marta Munté, Cristina Garcia, Món Cañellas, Alberto Guillén, Miquel Armengol, Francesc Molné, Ramón Cañellas i Hugo Rocha van ser distingits ahir al vespre en l’acte de Reconeixements Esportius Tarragona 2014, organitzat per la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona.

reconeix esport grup

Read more...

Presents un any més a la Fira Multisectorial de Cambrils

El Club Nàutic Cambrils ha participat aquest cap de setmana a la a 58a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Un any més el Club hi ha estat present amb estand propi, health situat a la gran carpa, sale ubicada al parc del Pinaret. La Fira Multisectorial és una cita imprescindible pel Club que aconsegueix que molta gent conegui la seva oferta de serveis i activitats que s’hi ofereixen.

estand Fira web

Read more...

El Club present a la 1a Cimera Europea de Ports Nàutics de la Mediterrània

El Club Nàutic Cambrils va participar aquest passat dimarts 19 de maig a la 1a Cimera Europea de Ports Nàutics de la Mediterrània, que se celebrava a la ciutat francesa de Montpellier. Una jornada que tenia l'objectiu d'impulsar iniciatives per a donar suport a la transformació de ports esportius i d'esbarjo en el seu desenvolupament econòmic i turístic, en el marc de la planificació urbana i la conservació del medi ambient.

montpeli

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda