Notícies

Més de 50 estands i 30 activitats a la 9a Fira Marítima

La 9a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, capsule que es celebra a Cambrils fins el proper dilluns 16 de maig, generic ha quedat inaugurada oficialment aquest migdia. Una nova edició del certamen que arriba carregada d’activitats per a tots els públics, per als més especialitzats i també per aquells que encara no estan introduïts en la nàutica.

2.Inaug 2

Read more...

3 dies per l'inici de la 9a Fira Marítima

Només queden 2 dies per a que comenci la 9a Fira Marítima de la Costa Daurada. Una edició carregada d’activitats per a tots els públics i que s’ha presentat aquest matí a un nombrós grup de mitjans de comunicació. Més de 50 estands i més de 30 activitats diferents durant 4 dies que faran viure el món nàutic a Cambrils des d’aquest divendres.

Presentació Fira mg 19 - copia

Read more...

El Club i la Fundació Cruyff engegaran un nou projecte per a famílies amb nens amb discapacitat

El Club Nàutic Cambrils i la Fundació Cruyff han signat un acord de col·laboració per la promoció de l’esport de la vela amb nens i nenes amb discapacitat. D’aquesta manera s’han presentat les “Jornades de navegació en família” que s’organitzaran a partir del mes de maig al Club Nàutic Cambrils.

Fundació Cruyff web 1

Read more...

FADIN presenta la primera Garantia Mecànica per embarcacions

La Federació d’Empresaris d’Associacions d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutic Marítims (FADIN) ha presentat aquest matí al Club Nàutic Cambrils, de la mà de Miquel Guarner, secretari general d’ADIN, el seu últim producte. Es tracta de la primera Garantia Mecànica per embarcacions d’ocasió a Espanya. D'altra banda, també s'ha realitzat un Seminari de Màrqueting Nàutic Online, conduit per Izando Marketing.

Seminari Izando web

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda