Regates de vela lleugera

Spanish Impulse by IBEROSTAR, abanderat pel Club Nàutic Cambrils, finalitza sisè a la Red Bull Youth America's Cup

Jornada d'infart la del passat vespre, hora espanyola, a la Red Bull Youth America’s Cup, on l'equip Spanish Impulse by IBEROSTAR va ha aconseguir remuntar obtenint el sisè lloc final. A les 19:07 en punt, hora peninsular, començava la segona jornada de la final.

Spanish Impulse final 3

Read more...

Zsombor Denes Campió de Catalunya d'Optimist G3 i Koldo Urrutia subcampió

Zsombor Denes es proclama Campió de Catalunya de G3. El regatista del Club Nàutic Cambrils ho ha aconseguit aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny, al Campionat celebrat al Masnou. Al pòdium l’ha acompanyat com a subcampió el seu company Koldo Urrutia. La bona feina feta durant tota la temporada amb l’equip de G3 s’ha notat en els resultats.

Campi Cat Opt Masnou 2

Read more...

Segon i últim cap de setmana del Campionat de Catalunya d'Optimist

L’equip de regates d’Optimist de G1 i G2 del Club Nàutic Cambrils ha pres part aquest passat dissabte del Campionat de Catalunya. Es tractava del segon i últim cap de setmana de la competició, celebrada al Club Nàutic Garraf, de la qual cal destacar la bona actuació de Joan Fargas en G2.

Campi Cat Opt Garraf 1r 2

Read more...

L'Spanish Impulse by Ibersotar posa rumb a Bermudas

L'equip Spanish Impulse by Ibersotar, abanderat pel Club Nàutic Cambrils, posa avui divendres rumb a Bermudes. Ho fa després d'una setmana intensa d'entrenaments a la badia de Palma a bord del GC32 de Team France, combinant sessions a terra al Reial Club Nàutic de Palma, amb les d'aigua, dirigides pels tècnics de l'equip Toni Rivas i Bernardo Freitas.

Spanish Impulse rumb B web 1

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda