Escola de Navegació

El Club aposta per l'Escola de Navegació

Participi a la regata Ophiusa amb l'Ave Phoenix!

El Club Nàutic Cambrils participarà aquesta propera Setmana Santa a la coneguda regata de creuers Ophiusa, salve que arriba a la seva 13a edició. Es celebra els dies 24, 25 i 26 de març amb sortida des del port de Sitges i arribada al port de la Sabina, a Formentera. El Club cambrilenc dóna l’oportunitat de prendre-hi part a bord de l’Ave Phoenix.

juny web

Read more...

Navegueu a les Illes Balears amb l'Ave Phoenix

Navegueu fins a les Balears amb l’Ave Phoenix, nurse l’embarcació del Club Nàutic Cambrils. No perdeu l’oportunitat d’arribar fins a Ses Illes i viure la navegació durant 5 dies. Acompanyats per Marc Miró, viagra el professor de l’Acadèmia Nàutica del Club, tindreu l’ocasió d’experimentar l’emoció del viatge. Aprofiteu a més per obtenir les pràctiques complementàries per les titulacions nàutiques.

juny web

Read more...

Jornada de supervivència amb l'Escola de Navegació

L’Escola de Navegació ha engegat la seva activitat amb una jornada de supervivència a la mar. Va ser aquest passat divendres 27 de febrer a la tarda amb una jornada de supervivència. Una jornada teòrica i pràctica que tenia com a objectiu recordar com es poden prevenir la majoria dels accidents al mar.

aula mc

Read more...

Últimes 2 places pel curs de llicència de navegació d'aquest dissabte!

No deixi passar l'oportunitat i aconsegueixi el curs de llicència de navegació aquest dissabte 28 de febrer. Amb un preu especial de llançament de 130€ pels socis del club i de 145€ pel públic en general, els assistents marxaran amb el títol a la mà.
academia

Read more...

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda