Cambrils es suma al Marina Day aquest dissabte

El Club Nàutic Cambrils tornarà a participar al Marina Day, que enguany es celebra el proper dissabte  11 de juny.  Organitzat per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), té com a objectiu celebrar el dia dels Ports Esportius. A causa del bon acolliment de la passada edició aquest any s'han unit a la iniciativa multitud de ports de tota la geografia espanyola amb la intenció d'apropar-los al ciutadà.

Marina Day cat

Durant tot el dia s'organitzaran multitud d'activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i d’altres àmbits destinades a tota la família als diferents ports participants.

El Marina Day vol trencar amb la imatge que té molta gent de que els ports són llocs tancats i elitistes, ja que sóninstal·lacions obertes a tothom on no fa falta tenir un vaixell per gaudir de la seva àmplia oferta d’activitats.

El Club Nàutic Cambrils oferirà des de les 10 del matí i fins a les 13:30h i de les 15:30h a les 19:30h batejos de caiac i vela. També farà estirades de banana al matí. I tot de manera gratuïta. Les sortides es realitzaran des de l’Escola de Vela, davant del Barlovento.

Al web de l’ACPET (www.acpet.es) es poden consultar els ports participants i les activitats que s’hi fan en cada un d’ells.

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda