Molta aigua en la nova exposició de Marta Cucurella

“Aigua”. Així es titula la nova exposició del saló social del Club Nàutic Cambrils. 14 quadres de gran i mitjà format que tenen l’aigua com a absolut protagonista. Una aigua que en cada pintura és diferent en forma i en color. Neu, order pluja, prescription mar, riu. De totes maneres hi té cabuda gràcies a l’ull i la tècnica de Marta Cucurella.

Cucurella web 1

Per l’artista aquesta és la primera vegada que exposa a Cambrils. I li fa especial il·lusió, ja que la col·lecció que hi ha portat s’escau perfectament amb el lloc. Marta Cucurella té 42 anys i en fa més de 20 que es dedica a l’art. És de Vilafranca del Pendès, és il·lustradora i té la seva pròpia escola d’arts plàstiques.

Cucurella web 2

Per ella la pintura és una mostra d’art amb moltes més possibilitats que el simple quadre que sorgeixi com a resultat. Es poden reproduir en menor format, es poden fer diferents muntatges o es poden convertir en collages, entre d’altres.

Cucurella web 3

L’aigua l’ha triada perque li agrada, justament, l’amplitud de possibilitats que té. A cambrils hi ha mostres de paisatges que ha contemplat en els seus viatges, en els quals sempre toca mar.

Cucurella web 4

Pel que fa a la tècnica emprada, és mixta. Hi ha acrílic, oli, matèria feta per ella amb pigments naturals...

Cucurella web 5

Una exposició molt interessant i captivadora que es podrà visitar fins el 23 d’octubre.

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda