Preparació física específica amb Joan Rius

Els nois i noies de l’equip de làser del Club Nàutic Cambrils han realitzat aquesta tarda un entrenament especial. I és que avui ha estat la primera de les quatre sessions que faran amb Joan Rius, mind preparador físic de reconegut prestigi mundial.

Rius 2

 

L’equip de tècnics del Club Nàutic Cambrils treballa de manera activa la cerca dels mitjans tècnics, logístics i mètodes de preparació, compartint la preocupació del treball en l’àmbit de la preparació física, tant en la millora del rendiment, com en la prevenció de lesions.

Per aquest motiu ha contactat amb Joan Rius per desenvolupar el Projecte de Preparació Física específica de vela en edat infantil (de 7 a 16 anys).

Rius

Joan Rius, professor en el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, és un reconegut especialista en la Preparació Física en edat infantil i juvenil, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, és autor de més de 40 llibres sobre activitat física i entrenament, especialment referit a edats de creixement.

És catedràtic de secundaria, professor de cicles d’animació esportiva al Institut Cal·lipolis de Tarragona, professor de l’escola d’entrenadors d’atletisme (de la que va ser director 4 anys); professor a l’INEFC de BCN i professor de cursos de màster a diferents universitats d’Espanya i Amèrica.

Rius3

La primera sessió ha servit per valorar l’estat actual dels joves pel que fa a la seva condició física. A partir d’uns senzills exercicis, Rius ha pogut comprovar els seus punts dèbils i mancances, però també les fortaleses. A partir d’aquí es crearan sessions específiques de treball per millorar i poder tenir una base més competitiva.

Rius4

Durant el mes d’agost i setembre Joan Rius estarà amb els nois i noies de làser i Optimist del Club.

  • Català
  • Español
  • English

banner-clientes

Totes les notícies al

imatge magazine

FacebookFlickr

blogweb

Agenda